Csikós Ilona ingatlanközvetítő Csikós Ilona ingatlanközvetítő
KULCS AZ ÚJ LAKÁSHOZ!

[Nyitólap] [Keres] [Összes] [Kategória] [Első] [Utolsó] [Előző] [Következő]

Dunakeszin eladó nappali + 4 hálós újszerű lakás a Tóváros Lakóparkban kocsibeállóval

Dunakeszin eladó nappali + 4 hálós újszerű lakás a Tóváros Lakóparkban kocsibeállóval
Referenciaszám.:2059
Státusz: Eladó
Eladási ár 32 800 000 Ft
Típus: Lakás (tégla)
Állapot: Újszerű
Nappali: 1
Hálószoba: 4
Fürdő: 1
Alapterület: 88
Emelet: 0
Terasz/Telek: 10 nm
Fűtés: cirkófűtés
Berendezés:
Parkolás: 1
Kerület: Pest megye

Érdekel az ingatlan

Telefon: +3620 95 73 864

Dunakeszin, a Tóváros Lakóparkban 88 nm-es, amerikai konyha - étkező - nappali + 4 hálós, teraszos, földszinti, kiváló elosztású eladó lakás 8 lakásos társasházban. Fűtése kombicirkós.

A lakáshoz zárt udvarban kültéri kocsibeálló tartozik. A közös használatú kertben kialakított grillező kisebb nyáresti partik rendezésére is lehetőséget ad. A társasház 2006-ban épült, a környéken csak új építésű házakkal, lakásokkal van körbe véve.

Csendes, biztonságos, zárt lakópark, kiváló infrastruktúra. A közelben minden megtalálható, bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, orvos, gyógyszertár, stb. A sűrűn közlekedő buszokkal rövid idő alatt a fővárosba lehet érni. A lakás ideális többgyermekes család részére is.
           

Ingatlan megközelíthetősége

[Előző] [Következő]

DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS irodánkban, a máshol vásárolt ingatlanokra is!!! KÖLTÖZTETÉS szakképzett gépkocsivezetőkkel, és rakodókkal! ...ha... már eladta lakását, ...ha... már megtalálta új lakását, ...ha... még nem csomagolt össze a költözéshez, ...ha... csomagolóanyagra is szüksége lenne, ...ha... új bútort vásárolt és nincs aki összeszerelje, ...ha... csak egyszerűen elege van a költözésből, vagy, ... ha régi lim-lomját nem akarja magával vinni új lakásába, …AKKOR HÍVJA A 06 (70) 4188346 TELEFONSZÁMOT, és megoldjuk problémáját. Megszervezzük költözését, akár, a becsomagolástól a kicsomagolásig, lomtalanítással is! Fuvardíj: helyszíni felmérés alapján, megegyezés szerint. Ezek az adatok nem számítanak nyilvános ajánlattételnek, szerződés részét nem képezik. További információval kapcsolatban kérem hívja irodánkat. HA NEM TALÁLTA MEG A KERESETT INGATLANT, LÁTOGASSON VISSZA KÉSŐBB.

Telefon: +3620 95 73 864 | Email: csikos.ilona@chello.hu | Weboldal: http://www.bingoingatlan.hu


látogató számláló

Statisztika