Csikós Ilona ingatlanközvetítő Csikós Ilona ingatlanközvetítő
KULCS AZ ÚJ LAKÁSHOZ!

[Nyitólap] [Keres] [Összes] [Kategória] [Első] [Utolsó] [Előző] [Következő]

Solymáron önálló, panorámás, luxus családi ház eladó garázzsal

Solymáron önálló, panorámás, luxus családi ház eladó garázzsal
Referenciaszám.:2068
Státusz: Eladó
Eladási ár 62 000 000 Ft
Típus: Családi ház
Állapot: Újszerű
Nappali: 1
Hálószoba: 5
Fürdő: 3
Alapterület: 580 nm
Emelet: 0
Terasz/Telek: 50 nm
Fűtés: egyedi gáz
Berendezés:
Parkolás: 2
Kerület: Pest megye

Érdekel az ingatlan

Telefon: +3620 95 73 864

Solymáron eladó önálló telken, panorámás, önálló családi ház, mely 2001-ben épült.

A II/A. kerület határán, onnan egy kilométerre Solymáron, színvonalas környéken, két szint + szuterén (ami a lejtés miatt valójában földszint) együtt 280 nm + 50 nm terasz - 5 hálószoba + 48 nm nappali, azzal egybenyitható 50 nm-es panoráma terasz. Három fürdőszoba, három külön WC, szauna, kétállásos fűtött teremgarázs, zeneszoba, kandalló, cserépkályha, padlófűtés, kutyakennel, távfelügyelet stb.

Déli fekvésű domboldal, Hidegkútra néző panoráma, zsákutca végében. Épített kert, sziklakerttel, dísztóval, termő gyümölcsfákkal. Jó levegő, nagyon csendes, rendezett, színvonalas, jó környék. Kék buszmegálló (64,164 Hűvösvölgy végállomásra) 5 percre. Vasútállomás gyalog 10 perc, vonattal a menetidő a Nyugatiig 35 perc!

Vételár: 200.000 euro


         

Ingatlan megközelíthetősége

[Előző] [Következő]

DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS irodánkban, a máshol vásárolt ingatlanokra is!!! KÖLTÖZTETÉS szakképzett gépkocsivezetőkkel, és rakodókkal! ...ha... már eladta lakását, ...ha... már megtalálta új lakását, ...ha... még nem csomagolt össze a költözéshez, ...ha... csomagolóanyagra is szüksége lenne, ...ha... új bútort vásárolt és nincs aki összeszerelje, ...ha... csak egyszerűen elege van a költözésből, vagy, ... ha régi lim-lomját nem akarja magával vinni új lakásába, …AKKOR HÍVJA A 06 (70) 4188346 TELEFONSZÁMOT, és megoldjuk problémáját. Megszervezzük költözését, akár, a becsomagolástól a kicsomagolásig, lomtalanítással is! Fuvardíj: helyszíni felmérés alapján, megegyezés szerint. Ezek az adatok nem számítanak nyilvános ajánlattételnek, szerződés részét nem képezik. További információval kapcsolatban kérem hívja irodánkat. HA NEM TALÁLTA MEG A KERESETT INGATLANT, LÁTOGASSON VISSZA KÉSŐBB.

Telefon: +3620 95 73 864 | Email: csikos.ilona@chello.hu | Weboldal: http://www.bingoingatlan.hu


látogató számláló

Statisztika