Csikós Ilona ingatlanközvetítő Csikós Ilona ingatlanközvetítő
KULCS AZ ÚJ LAKÁSHOZ!

[Nyitólap] [Keres] [Összes] [Kategória] [Első] [Utolsó] [Előző] [Következő]

VIII. Keleti pályaudvar közelében kiadó üzlethelyiség

VIII. Keleti pályaudvar közelében kiadó üzlethelyiség
Referenciaszám.:2035
Státusz: Kiadó
Bérleti díj 128 000 Ft
Típus: Üzlet
Állapot: Felújított
Nappali: 1
Hálószoba: 1
Fürdő: 1
Alapterület: 43 nm
Emelet: 0
Terasz/Telek: 30 nm galéria
Fűtés: gázkonvektor
Berendezés: bútorozatlan
Parkolás:
Kerület: 08. kerület

Érdekel az ingatlan

Telefon: +3620 95 73 864

VIII. Rákóczi úton, (Keleti pu. közelében) mellékutcából nyíló, utcai bejárattal rendelkező 73 nm-es üzlethelyiség kiadó. A belmagasságot kihasználva galériát építettek. Földszinten 43 nm + 30 nm galériaszint. Igényesen felújított, kéménybe kötött gázkonvektorral fűthető üzlethelyiség, utcai portállal.

Két helyiségből áll + WC, kézmosóval. Vendéglátóegység részére nem alkalmas, de kávézó lehet. Alkalmas lehet még: ügyfélszolgálati irodának, műszaki bizományi, bármilyen szervíznek, műszaki adásvétellel, kereskedelemmel foglalkozó vállalkozónak. Ezen kívül persze bármi más is szóba jöhet. Közös ktg.: 9700 Ft.

Bérleti díj bruttó 128 ezer Ft + rezsi és 2 havi kaució.

         

Ingatlan megközelíthetősége

[Előző] [Következő]

DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS irodánkban, a máshol vásárolt ingatlanokra is!!! KÖLTÖZTETÉS szakképzett gépkocsivezetőkkel, és rakodókkal! ...ha... már eladta lakását, ...ha... már megtalálta új lakását, ...ha... még nem csomagolt össze a költözéshez, ...ha... csomagolóanyagra is szüksége lenne, ...ha... új bútort vásárolt és nincs aki összeszerelje, ...ha... csak egyszerűen elege van a költözésből, vagy, ... ha régi lim-lomját nem akarja magával vinni új lakásába, …AKKOR HÍVJA A 06 (70) 4188346 TELEFONSZÁMOT, és megoldjuk problémáját. Megszervezzük költözését, akár, a becsomagolástól a kicsomagolásig, lomtalanítással is! Fuvardíj: helyszíni felmérés alapján, megegyezés szerint. Ezek az adatok nem számítanak nyilvános ajánlattételnek, szerződés részét nem képezik. További információval kapcsolatban kérem hívja irodánkat. HA NEM TALÁLTA MEG A KERESETT INGATLANT, LÁTOGASSON VISSZA KÉSŐBB.

Telefon: +3620 95 73 864 | Email: csikos.ilona@chello.hu | Weboldal: http://www.bingoingatlan.hu


látogató számláló

Statisztika