Csikós Ilona ingatlanközvetítő Csikós Ilona ingatlanközvetítő
KULCS AZ ÚJ LAKÁSHOZ!

[Nyitólap] [Keres] [Összes] [Kategória] [Első] [Utolsó] [Előző] [Következő]

VI. Ó utcában kiadó két szobás berendezett, gépesített lakás

VI. Ó utcában kiadó két szobás berendezett, gépesített lakás
Referenciaszám.:2306
Státusz: Kiadó
Bérleti díj 105 000 Ft
Típus: Lakás (tégla)
Állapot: Jó állapotú
Nappali: 1
Hálószoba: 1
Fürdő: 1
Alapterület: 63 nm
Emelet: 2
Terasz/Telek:
Fűtés: gázkonvektor
Berendezés: bútorozott
Parkolás:
Kerület: 06. kerület

Érdekel az ingatlan

Telefon: +3620 95 73 864

VI. Ó utcában (Nagymező u-nál) hosszú távra kiadó frissen festett, 2. emeleti, 63 nm-es nappali + hálószobás, berendezett, gépesített, kiváló állapotú lakás.

Szobák ablakai utcára néznek. Fürdőszoba zuhanyfülkés, egy helyiségben a WC-vel. Fűtés gázkonvektoros, a meleg vizet villanybojler adja. Közös ktg.: 15,5 ezer Ft korlátlan vízfogyasztással. Rendezett, lift nélküli társasház.

Bérleti díj: 105 ezer Ft/hó + rezsi
2 havi kaució szükséges
           

Ingatlan megközelíthetősége

[Előző] [Következő]

DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS irodánkban, a máshol vásárolt ingatlanokra is!!! KÖLTÖZTETÉS szakképzett gépkocsivezetőkkel, és rakodókkal! ...ha... már eladta lakását, ...ha... már megtalálta új lakását, ...ha... még nem csomagolt össze a költözéshez, ...ha... csomagolóanyagra is szüksége lenne, ...ha... új bútort vásárolt és nincs aki összeszerelje, ...ha... csak egyszerűen elege van a költözésből, vagy, ... ha régi lim-lomját nem akarja magával vinni új lakásába, …AKKOR HÍVJA A 06 (70) 4188346 TELEFONSZÁMOT, és megoldjuk problémáját. Megszervezzük költözését, akár, a becsomagolástól a kicsomagolásig, lomtalanítással is! Fuvardíj: helyszíni felmérés alapján, megegyezés szerint. Ezek az adatok nem számítanak nyilvános ajánlattételnek, szerződés részét nem képezik. További információval kapcsolatban kérem hívja irodánkat. HA NEM TALÁLTA MEG A KERESETT INGATLANT, LÁTOGASSON VISSZA KÉSŐBB.

Telefon: +3620 95 73 864 | Email: csikos.ilona@chello.hu | Weboldal: http://www.bingoingatlan.hu


látogató számláló

Statisztika