Csikós Ilona ingatlanközvetítő Csikós Ilona ingatlanközvetítő
KULCS AZ ÚJ LAKÁSHOZ!

[Nyitólap] [Keres] [Összes] [Kategória] [Utolsó] [Következő]

XIV. Czobor utcában kiadó 1 szoba + hallos iroda

XIV. Czobor utcában kiadó 1 szoba + hallos iroda
Referenciaszám.:2469
Státusz: Kiadó
Bérleti díj 80 000 Ft
Típus: Lakás (tégla)
Állapot: Felújított
Nappali: 1
Hálószoba: 1
Fürdő: 1
Alapterület: 42 nm
Emelet: 0
Terasz/Telek:
Fűtés: gázkonvektor
Berendezés: részben
Parkolás:
Kerület: 14. kerület

Érdekel az ingatlan

Telefon: +3620 95 73 864

XIV. Zugló villanegyedében kertes családi házban önálló garzonból kialakított, felújított, 42 nm földszinti iroda kizárólag csendes irodai tevékenységre hosszútávra kiadó.

Czobor utcában, háromlakásos, kertes társasházban 1 szoba + hallos lakás, zuhanyfülkés fürdőszobával, külön WC-vel. 4 helyiségből álló, egyedi gázkonvektor fűtéses, részben berendezett, kertre néző. Internet, telefon, kábel TV, Víz;-gáz;-villany. Rezsi nagyon kedvező. Állattartás és dohányzás nem lehetséges. Ingyenes, kiváló parkolás, szép nyugodt környezet, jó infrastruktúra és közlekedés.

Bérleti díj 80 ezer Ft/hó + rezsi
2 havi kaució szükséges
           

Ingatlan megközelíthetősége

[Következő]

DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS irodánkban, a máshol vásárolt ingatlanokra is!!! KÖLTÖZTETÉS szakképzett gépkocsivezetőkkel, és rakodókkal! ...ha... már eladta lakását, ...ha... már megtalálta új lakását, ...ha... még nem csomagolt össze a költözéshez, ...ha... csomagolóanyagra is szüksége lenne, ...ha... új bútort vásárolt és nincs aki összeszerelje, ...ha... csak egyszerűen elege van a költözésből, vagy, ... ha régi lim-lomját nem akarja magával vinni új lakásába, …AKKOR HÍVJA A 06 (70) 4188346 TELEFONSZÁMOT, és megoldjuk problémáját. Megszervezzük költözését, akár, a becsomagolástól a kicsomagolásig, lomtalanítással is! Fuvardíj: helyszíni felmérés alapján, megegyezés szerint. Ezek az adatok nem számítanak nyilvános ajánlattételnek, szerződés részét nem képezik. További információval kapcsolatban kérem hívja irodánkat. HA NEM TALÁLTA MEG A KERESETT INGATLANT, LÁTOGASSON VISSZA KÉSŐBB.

Telefon: +3620 95 73 864 | Email: csikos.ilona@chello.hu | Weboldal: http://www.bingoingatlan.hu


látogató számláló

Statisztika