Csikós Ilona ingatlanközvetítő Csikós Ilona ingatlanközvetítő
KULCS AZ ÚJ LAKÁSHOZ!

[Nyitólap] [Keres] [Összes] [Kategória] [Első] [Utolsó] [Előző] [Következő]

II. Rózsadombon kiadó 3 szoba + hallos felújított lakás

II. Rózsadombon kiadó 3 szoba + hallos felújított lakás
Referenciaszám.:2483
Státusz: Kiadó
Bérleti díj 250 000 Ft
Típus: Lakás (tégla)
Állapot: Felújított
Nappali: 1
Hálószoba: 2
Fürdő: 1
Alapterület: 103 nm
Emelet: 1
Terasz/Telek: 15 nm terasz + 2 erkély
Fűtés: cirkófűtés
Berendezés: bútorozott
Parkolás:
Kerület: 02. kerület

Érdekel az ingatlan

Telefon: +3620 95 73 864

II. ker. Rózsadombon, a Rómer Flóris utcában minimum egy évre kiadó 103 nm-es, 3 szoba + hallos, kiváló állapotú lakás két erkéllyel, kertkapcsolatos terasszal.

Előkelő környezetben, a 20-as években épült pár lakásos társasház 1200 nm-es, gondozott kerttel. A lakás a ház első emeletén helyezkedik el, a telek adottságainak köszönhetően kertkapcsolattal rendelkezik. Teljes körűen berendezett, gépesített. A fürdőszoba kádas, toalett külön helyiségben található. A szobák ablakai a ház csendes kertjére néznek, a nap reggeltől estig körbe süti, így mindig szép világos. Ablakain redőnyök vannak. A rezsi kedvező, közös költség korlátlan vízfogyasztással, csatorna és szemétszállítás díjával együtt 25 ezer Ft. Fűtés gázcirkóval megoldott. Parkolás a közeli mellékutcában ingyenes. A tömegközlekedés kiváló, éjszakai járattal is könnyen megközelíthető. 91, 191, 291, 931-es buszok megállói a közelben, a fonódó villamosjáratok, 4-6-os, 17-es villamos, Margit körút 10 perc séta távolságra van.

Háziállat nem tartható. Nem dohányzó bérlőket várunk.

Bérleti díj: 250 ezer Ft/hó + rezsi
2 havi kaució szükséges

         

Ingatlan megközelíthetősége

[Előző] [Következő]

DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS irodánkban, a máshol vásárolt ingatlanokra is!!! KÖLTÖZTETÉS szakképzett gépkocsivezetőkkel, és rakodókkal! ...ha... már eladta lakását, ...ha... már megtalálta új lakását, ...ha... még nem csomagolt össze a költözéshez, ...ha... csomagolóanyagra is szüksége lenne, ...ha... új bútort vásárolt és nincs aki összeszerelje, ...ha... csak egyszerűen elege van a költözésből, vagy, ... ha régi lim-lomját nem akarja magával vinni új lakásába, …AKKOR HÍVJA A 06 (70) 4188346 TELEFONSZÁMOT, és megoldjuk problémáját. Megszervezzük költözését, akár, a becsomagolástól a kicsomagolásig, lomtalanítással is! Fuvardíj: helyszíni felmérés alapján, megegyezés szerint. Ezek az adatok nem számítanak nyilvános ajánlattételnek, szerződés részét nem képezik. További információval kapcsolatban kérem hívja irodánkat. HA NEM TALÁLTA MEG A KERESETT INGATLANT, LÁTOGASSON VISSZA KÉSŐBB.

Telefon: +3620 95 73 864 | Email: csikos.ilona@chello.hu | Weboldal: http://www.bingoingatlan.hu


látogató számláló

Statisztika