Csikós Ilona ingatlanközvetítő Csikós Ilona ingatlanközvetítő
KULCS AZ ÚJ LAKÁSHOZ!

[Nyitólap] [Keres] [Összes] [Kategória] [Első] [Utolsó] [Előző] [Következő]

V. Kiadó egy berendezett studiólakás a Párizsi utcában

V. Kiadó egy berendezett studiólakás a Párizsi utcában
Referenciaszám.:2570
Státusz: Kiadó
Bérleti díj 135 000 Ft
Típus: Lakás (tégla)
Állapot: Jó állapotú
Nappali: 1
Hálószoba: 0
Fürdő: 1
Alapterület: 40 nm
Emelet: 1
Terasz/Telek:
Fűtés: házközponti
Berendezés: bútorozott
Parkolás:
Kerület: 05. kerület

Érdekel az ingatlan

Telefon: +3620 95 73 864

A város centrumának szívében kiadó egy 40 nm-es studiólakás, lakberendező által bútorozva, 1-2 fő részére. A képen felfedezhető egy légies dohányzó plexi asztal, ami alig látható így szépíti, növeli a teret. Süppedős puha vastag szőnyeg van.

1 szobás, jó állapotú, összkomfortos, házközponti fűtéses lakás, a házban nyugodt lakókkal. A Párizsi utcára néző 4 m-es duplán üvegezett ablakkal. Napfényes, déli fekvésű.

KÜLÖNLEGESSÉG: a konyha megemelt padlója alá betolható (kisujjal) egy kétszemélyes nagyon kényelmes ágyneműtartós heverő. (Így iroda részére is használható, mert nem látható igazán a fekvőhely.) 20 cm. magas matraca rugós, felette puha 4,5 cm. -es fedőmatrac található.

Felszereltség: garzon gáztűzhely sütővel. Mikró grillel, hőlég-keveréssel a modern sütéshez. Kontaktgrill készülék, szendvicshez, grill pecsenyéhez. Étkező asztal konyhában. Hűtő, mélyhűtővel. Porszívó. Szobában 2 hangulat lámpa. Fürdőben törölköző szárítós radiátor, gáz vízmelegítő, mosógép. Előszobában 2x2 m-es tükör.

Dohányzás, állat tartás nem lehetséges

Bérleti díj: 135.000 Ft. + rezsi, Kk. 25 ezer Ft
2 havi kaució szükséges

Ingatlan megközelíthetősége

[Előző] [Következő]

DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS irodánkban, a máshol vásárolt ingatlanokra is!!! KÖLTÖZTETÉS szakképzett gépkocsivezetőkkel, és rakodókkal! ...ha... már eladta lakását, ...ha... már megtalálta új lakását, ...ha... még nem csomagolt össze a költözéshez, ...ha... csomagolóanyagra is szüksége lenne, ...ha... új bútort vásárolt és nincs aki összeszerelje, ...ha... csak egyszerűen elege van a költözésből, vagy, ... ha régi lim-lomját nem akarja magával vinni új lakásába, …AKKOR HÍVJA A 06 (70) 4188346 TELEFONSZÁMOT, és megoldjuk problémáját. Megszervezzük költözését, akár, a becsomagolástól a kicsomagolásig, lomtalanítással is! Fuvardíj: helyszíni felmérés alapján, megegyezés szerint. Ezek az adatok nem számítanak nyilvános ajánlattételnek, szerződés részét nem képezik. További információval kapcsolatban kérem hívja irodánkat. HA NEM TALÁLTA MEG A KERESETT INGATLANT, LÁTOGASSON VISSZA KÉSŐBB.

Telefon: +3620 95 73 864 | Email: csikos.ilona@chello.hu | Weboldal: http://www.bingoingatlan.hu


látogató számláló

Statisztika