Csikós Ilona ingatlanközvetítő Csikós Ilona ingatlanközvetítő
KULCS AZ ÚJ LAKÁSHOZ!

[Nyitólap] [Keres] [Összes] [Kategória] [Első] [Utolsó] [Előző] [Következő]

V. Kiadó a Szabadság térnél egy nappali + 2 hálós, dupla komfortos lakás

V. Kiadó a Szabadság térnél egy nappali + 2 hálós, dupla komfortos lakás
Referenciaszám.:2607
Státusz: Kiadó
Bérleti díj 380 000 Ft
Típus: Lakás (tégla)
Állapot: Felújított
Nappali: 1
Hálószoba: 2
Fürdő: 2
Alapterület: 104 nm
Emelet: 2
Terasz/Telek:
Fűtés: cirkófűtés
Berendezés: részben
Parkolás:
Kerület: 05. kerület

Érdekel az ingatlan

Telefon: +3620 95 73 864

Hosszú távra kiadó a Szabadság térnél egy frissen festett, 2. emeleti, 2 + 1 fél szobás, dupla komfortos, részben berendezett lakás.

Alapterülete 104 nm. Elosztása: nappali + 2 hálószoba, konyha egy légtérben az előtérrel, 2 fürdőszoba. Felújított, kiváló állapotú lakás, impozáns, liftes téglaházban. Ablakai utcára néznek. Fűtése gázcirkós. Közös költség 31,2 ezer Ft. A rezsit fogyasztás szerint, mérőórák alapján kell fizetni. A környéken éttermek, kávézók, bankok, piac, és bevásárlási lehetőségek mind megtalálhatók. Több egyetem a közelben, jól megközelíthető. Biztonságos, frekventált környék, a Parlament közelségének köszönhetően. A tömegközlekedés kiváló, metró, troli, buszmegálló pár perc alatt elérhető.

Bérleti díj: 380 ezer Ft/hó + rezsi
Két havi kaució szükséges.


       

Ingatlan megközelíthetősége

[Előző] [Következő]

DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS irodánkban, a máshol vásárolt ingatlanokra is!!! KÖLTÖZTETÉS szakképzett gépkocsivezetőkkel, és rakodókkal! ...ha... már eladta lakását, ...ha... már megtalálta új lakását, ...ha... még nem csomagolt össze a költözéshez, ...ha... csomagolóanyagra is szüksége lenne, ...ha... új bútort vásárolt és nincs aki összeszerelje, ...ha... csak egyszerűen elege van a költözésből, vagy, ... ha régi lim-lomját nem akarja magával vinni új lakásába, …AKKOR HÍVJA A 06 (70) 4188346 TELEFONSZÁMOT, és megoldjuk problémáját. Megszervezzük költözését, akár, a becsomagolástól a kicsomagolásig, lomtalanítással is! Fuvardíj: helyszíni felmérés alapján, megegyezés szerint. Ezek az adatok nem számítanak nyilvános ajánlattételnek, szerződés részét nem képezik. További információval kapcsolatban kérem hívja irodánkat. HA NEM TALÁLTA MEG A KERESETT INGATLANT, LÁTOGASSON VISSZA KÉSŐBB.

Telefon: +3620 95 73 864 | Email: csikos.ilona@chello.hu | Weboldal: http://www.bingoingatlan.hu


látogató számláló

Statisztika