Csikós Ilona ingatlanközvetítő Csikós Ilona ingatlanközvetítő
KULCS AZ ÚJ LAKÁSHOZ!

[Nyitólap] [Keres] [Összes] [Kategória] [Első] [Utolsó] [Előző] [Következő]

Egyedi dizájn, 3 szobás kiadó lakás a Blaha közelében

Egyedi dizájn, 3 szobás kiadó lakás a Blaha közelében
Referenciaszám.:2619
Státusz: Kiadó
Bérleti díj 279 000 Ft
Típus: Lakás (tégla)
Állapot: Újszerű
Nappali: 1
Hálószoba: 2
Fürdő: 1
Alapterület: 88 nm
Emelet: 3
Terasz/Telek:
Fűtés: cirkófűtés
Berendezés: igény szerint
Parkolás:
Kerület: 07. kerület

Érdekel az ingatlan

Telefon: +3620 95 73 864

VII. kerület, Blaha Lujza tér közelében 88 nm-es 3 szobás, 3.emeleti frissen, stílusosan, praktikus megoldásokkal átalakított lakás azonnali költözéssel bérbe adó lakás, iroda, stúdió céljára.

A környezet kiváló infrastruktúrával rendelkezik. 4-es, 6-os villamos megállója, valamint a Blaha Lujza tér néhány perc alatt elérhető.

A lakás 3 különnyíló szobából áll, mindhárom szoba világos, utcára néző, viszonylag nagy előtérnek, vendégek fogadására is alkalmas térrel rendelkezik. Fürdőszobája kádas, igényes. Fürdőszobán kívül egy különálló mellékhelyiség is rendelkezésre áll.
Fűtése egyedi cirkó kazánról működik, vízórával felszerelt. Közös költség 13 ezer Ft.

Közvetlen közelben több őrzött parkolási lehetőség van.

Bérleti díj: 279.000 Ft/Hó+rezsi     

Ingatlan megközelíthetősége

[Előző] [Következő]

DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS irodánkban, a máshol vásárolt ingatlanokra is!!! KÖLTÖZTETÉS szakképzett gépkocsivezetőkkel, és rakodókkal! ...ha... már eladta lakását, ...ha... már megtalálta új lakását, ...ha... még nem csomagolt össze a költözéshez, ...ha... csomagolóanyagra is szüksége lenne, ...ha... új bútort vásárolt és nincs aki összeszerelje, ...ha... csak egyszerűen elege van a költözésből, vagy, ... ha régi lim-lomját nem akarja magával vinni új lakásába, …AKKOR HÍVJA A 06 (70) 4188346 TELEFONSZÁMOT, és megoldjuk problémáját. Megszervezzük költözését, akár, a becsomagolástól a kicsomagolásig, lomtalanítással is! Fuvardíj: helyszíni felmérés alapján, megegyezés szerint. Ezek az adatok nem számítanak nyilvános ajánlattételnek, szerződés részét nem képezik. További információval kapcsolatban kérem hívja irodánkat. HA NEM TALÁLTA MEG A KERESETT INGATLANT, LÁTOGASSON VISSZA KÉSŐBB.

Telefon: +3620 95 73 864 | Email: csikos.ilona@chello.hu | Weboldal: http://www.bingoingatlan.hu


látogató számláló

Statisztika