Csikós Ilona ingatlanközvetítő Csikós Ilona ingatlanközvetítő
KULCS AZ ÚJ LAKÁSHOZ!

[Nyitólap] [Keres] [Összes] [Kategória] [Első] [Utolsó] [Előző] [Következő]

II. Tárogatón kiadó nappali + 2 hálós berendezett lakás garázzsal

II. Tárogatón kiadó nappali + 2 hálós berendezett lakás garázzsal
Referenciaszám.:2634
Státusz: Kiadó
Bérleti díj 370 000 Ft
Típus: Lakás (tégla)
Állapot: Felújított
Nappali: 1
Hálószoba: 2
Fürdő: 2
Alapterület: 120 nm
Emelet: 0
Terasz/Telek: 30 nm terasz
Fűtés: gázkazán
Berendezés: bútorozott
Parkolás: 2
Kerület: 02. kerület

Érdekel az ingatlan

Telefon: +3620 95 73 864

II. kerületben a Lipótmezőn, csendes helyen, hosszú távra kiadó hangulatos, berendezett lakás. Igényesen kialakított, frissen festett, 120 nm + 30 nm terasz, amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás, dupla komfortos. 2000-ben épült háromlakásos társasház magasföldszintjén helyezkedik el.

Beépített konyhabútor, villanytűzhely, mosogatógép, gardróbszekrények vannak. Fűtés gázkazánról. Klimatizált, riasztóval felszerelt lakás.

Gondozott kert, távirányításos kapu, teremgarázsban két autó részére parkolási lehetőség, tároló van. Kiváló tömegközlekedés.

Bérleti díj: nettó 1200 € /hó + rezsi költségek (2 hónap kaució).


       

Ingatlan megközelíthetősége

[Előző] [Következő]

DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS irodánkban, a máshol vásárolt ingatlanokra is!!! KÖLTÖZTETÉS szakképzett gépkocsivezetőkkel, és rakodókkal! ...ha... már eladta lakását, ...ha... már megtalálta új lakását, ...ha... még nem csomagolt össze a költözéshez, ...ha... csomagolóanyagra is szüksége lenne, ...ha... új bútort vásárolt és nincs aki összeszerelje, ...ha... csak egyszerűen elege van a költözésből, vagy, ... ha régi lim-lomját nem akarja magával vinni új lakásába, …AKKOR HÍVJA A 06 (70) 4188346 TELEFONSZÁMOT, és megoldjuk problémáját. Megszervezzük költözését, akár, a becsomagolástól a kicsomagolásig, lomtalanítással is! Fuvardíj: helyszíni felmérés alapján, megegyezés szerint. Ezek az adatok nem számítanak nyilvános ajánlattételnek, szerződés részét nem képezik. További információval kapcsolatban kérem hívja irodánkat. HA NEM TALÁLTA MEG A KERESETT INGATLANT, LÁTOGASSON VISSZA KÉSŐBB.

Telefon: +3620 95 73 864 | Email: csikos.ilona@chello.hu | Weboldal: http://www.bingoingatlan.hu


látogató számláló

Statisztika