Csikós Ilona ingatlanközvetítő Csikós Ilona ingatlanközvetítő
KULCS AZ ÚJ LAKÁSHOZ!

[Nyitólap] [Keres] [Összes] [Kategória] [Első] [Előző]

III. Mátyáshegyen építési telek bontandó házzal eladó

III. Mátyáshegyen építési telek bontandó házzal eladó
Referenciaszám.:1078
Státusz: Eladó
Eladási ár 100 000 000 Ft
Típus: Telek (építési)
Állapot: Jó állapotú
Nappali: 0
Hálószoba: 0
Fürdő: 0
Alapterület:
Emelet: 0
Terasz/Telek: 1387 nm
Fűtés:
Berendezés:
Parkolás:
Kerület: 03. kerület

Érdekel az ingatlan

Telefon: +3620 95 73 864

Mátyáshegy: hegyvidéki kertvárosias lakóterület - jó kilátással rendelkező 1387 nm-es 5 + 1 társasházi lakás építésére alkalmas telek bontandó lakóházzal eladó. Építési övezet: L6-III.-SZ/N, beépíthetőség: 15%, terepszint alatt beépíthető: 25%, legnagyobb építménymagasság: 7 m, szintterületi mutató: 0, 4, legnagyobb építménymagasság: 7 m. Irányár: 100 millió Ft

(A mellette lévő 1526 nm-es telek is megvásárolható 87 millió Ft-ért.)


In the Mátyáshegy part of III. district building site for sale for 100 million forints. 1387 sqm panoramic structured garden.
With all utilities.


Hiteligény esetén is nagyon kedvező, egyedi - személyre szabott - konstrukcióval (Ft-hitelfelvétel akár 8,9-12 % között) banksemleges ajánlatokkal szolgálunk, várjuk megkeresésüket!

Szolgáltatások
  • Elektromos áram
  • Gáz
  • Vezetékes víz
Ingatlan megközelíthetősége

[Előző]

DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS irodánkban, a máshol vásárolt ingatlanokra is!!! KÖLTÖZTETÉS szakképzett gépkocsivezetőkkel, és rakodókkal! ...ha... már eladta lakását, ...ha... már megtalálta új lakását, ...ha... még nem csomagolt össze a költözéshez, ...ha... csomagolóanyagra is szüksége lenne, ...ha... új bútort vásárolt és nincs aki összeszerelje, ...ha... csak egyszerűen elege van a költözésből, vagy, ... ha régi lim-lomját nem akarja magával vinni új lakásába, …AKKOR HÍVJA A 06 (70) 4188346 TELEFONSZÁMOT, és megoldjuk problémáját. Megszervezzük költözését, akár, a becsomagolástól a kicsomagolásig, lomtalanítással is! Fuvardíj: helyszíni felmérés alapján, megegyezés szerint. Ezek az adatok nem számítanak nyilvános ajánlattételnek, szerződés részét nem képezik. További információval kapcsolatban kérem hívja irodánkat. HA NEM TALÁLTA MEG A KERESETT INGATLANT, LÁTOGASSON VISSZA KÉSŐBB.

Telefon: +3620 95 73 864 | Email: csikos.ilona@chello.hu | Weboldal: http://www.bingoingatlan.hu


látogató számláló

Statisztika